Restaurant kassasoftware

Ultimate

UltimateCheckout system

Onze Ultimate software is speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld restaurants of grote cafés/bars.
Elk van onze software heeft apart geïntegreerde modules.

Weet u niet welke kassasoftware bij uw onderneming past? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Onze verschillende kassasoftware zijn allemaal met extra en aparte modules ontwikkeld zodat elke onderneming er gebruik van kan maken.

- Betalingssysteem

- Pin Koppeling

- Voorbestelling

- Happy-Hour

- Klantenmanagement

- Backoffice

- Handterminal

- Take-Away

- Caller ID

- Weegschaal integratie

- Plattegrond integratien

Offerte aanvragen
Gebruiksvriendelijk

Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening houdt in dat u het systeem zonder al te veel moeite kunt bedienen. Onze software is zo ontwikkeld dat jong en oud er zonder problemen gebruik van kan maken. Doordat u zelf de kleuren van het menu kunt kiezen, wordt het u nog makkelijker gemaakt.

Intuïtieve bedieningCheckout system
Pinkoppeling

Geïntegreerd pinapparaat

Onze Startup software beschikt over pin integratie, wat betekent dat uw pinapparaat gekoppeld wordt aan uw kassasysteem.
Zo hoeft u het bedrag niet handmatig op de pinautomaat in te voeren, maar wordt dit automatisch door ons systeem gedaan.
Onze integratie is mogelijk met de volgende pinapparaten:

- Yomani Terminal ML

- Yomani Terminal XR

BonusmanagementCheckout system
Bonusmanagement

Bonusmanagement

Ultimate biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een kortingscode op een product toe te passen. Ook biedt het systeem ruimte voor speciale promoties en kunt u bijvoorbeeld klantenkaarten beheren.

Personeel

Personeelsmanagement

Onze kassasoftware geeft u ook de mogelijkheid om te zien welke medewerker wat heeft verkocht. Daarnaast wordt elke actie met de klant opgeslagen, zodat dit makkelijk kan worden nagekeken. Ook beschikt onze software over een in- en uitkloksysteem. Uw personeel kan zonder problemen via de kassa in- en uitklokken. Alle gewerkte uren worden vervolgens netjes per werknemer opgeslagen. Deze gegevens kunt u printen of exporteren naar Excel voor uw administratie.

Checkout system
Filialen

Vestigingsmanagement

Stel dat u twee vestigingen met in totaal zes kassa’s heeft, dan kunt u door middel van onze systeem van een afstand checken hoeveel omzet/winst er gedraaid wordt in uw onderneming.

U heeft niet alleen toegang tot de omzet of winst, maar tot bijna alle functies! Zo ook het voorraadbeheer bijvoorbeeld. U kunt op afstand gemakkelijk uw voorraad bekijken.
VerstigingsmanagerCheckout system

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen
VoorraadbeheerCheckout system
Stock management

Voorraadbeheer

In onze kassasoftware is het ook mogelijk om uw voorraad bij te houden.

Zodra de pakbon met 100 Coca-Cola is geleverd, dan kunt u dit gemakkelijk scannen of de barcode invoeren zodat het systeem de levering herkent. Vervolgens kunt u eenvoudig bij elke verkoop van het product de voorraad bijhouden. Zo heeft u altijd zicht op wat er nog eventueel bijbesteld moet worden.