Kassasysteem voor uw bakkerij

Bakkerij kassasysteem

Snelverkoop en Cashdro integratieCheckout system

Snelverkoop en Cashdro integratie

NuKassa heeft de meest gebruiksvriendelijke kassasoftware voor uw bakkerij. Versnel het afrekenen door een Cashdro integratie te nemen in uw bakkerij, waardoor uw personeel geen cash geld meer aanraakt.
Bakkerij koppelingenCheckout system

Bakkerij koppelingen

Onze koppelingen zorgen ervoor dat u tijd én geld bespaart. Wij bieden verschillende koppelingen voor uw bakkerij.
Gebruiksvriendelijke kassasysteemCheckout system

Gebruiksvriendelijke kassasysteem

NuKassa maakt gebruik van de juiste software, waardoor problemen in uw bakkerij voorkomen worden.
Bezoek aan uw bakkerij?Checkout system

Bezoek aan uw bakkerij?

Heeft u liever dat een van onze vertegenwoordigers langskomt bij uw bakkerij om u te adviseren over onze kassasystemen? Neem dan contact met ons op.
Uw ideale bakkerij kassasysteem!Checkout system
Oplossing voor uw bakkerij

Uw ideale bakkerij kassasysteem!

- Makkelijk en snel afrekenen met uw bakkerij klanten

- Geïntegreerde pinkoppeling

- Geïntegreerde weegschaalkoppeling

- Voorraadbeheer

- Eenvoudig producten toevoegen

- Volledig financieel overzicht

- In- en uitkloksysteem voor uw medewerkers

Bakkerij kassasysteem kopen of leasen

Wanneer u een bakkerij kassasysteem zoekt voor uw bedrijf, dan wilt u vooral gemak. In uw bakkerij heeft u immers een wisselend aanbod aan producten. De kans is groot dat er ook verschillende medewerkers zijn die met de kassa werken. Zou het niet veel makkelijker zijn wanneer uw kassa daarop voorbereid is? Bijvoorbeeld door makkelijk nieuwe producten toe te kunnen voegen? En wisselen tussen medewerkers met een simpele klik op de knop?

Wij zijn experts op het gebied van kassasystemen voor alle mogelijke bedrijven. Daardoor kunnen we altijd met u meedenken. Met onze software, hardware en kennis kunnen we altijd een bakkerij kassasysteem aanbieden dat helemaal past bij wat u nodig heeft. Kunt of wilt u niet kopen? Dan kiest u bij ons gewoon voor een leaseovereenkomst. Dan heeft u direct een goed kassasysteem, én kunt u de kosten gewoon spreiden!

Altijd een kassasysteem dat voor u werkt

Een goed kassasysteem is een systeem dat het werken makkelijker voor u maakt. Bijvoorbeeld door gemakkelijk gebruik, eenvoudig uit te lezen op afstand of simpele manieren om aanpassingen te doen. Wij gaan nog een stapje verder. Bij ons kunt u namelijk ook rekenen op 24/7 support, zodat u nooit stil komt te staan door problemen met uw kassa. Ook koppelen we het bakkerij kassasysteem met uw bestaande oplossingen, of kijken we naar andere manieren om het u nog makkelijker te maken.

Bent u op zoek naar een goed kassasysteem? Wilt u dat er rekening gehouden wordt met uw specifieke wensen? En wilt u daarnaast ook kunnen rekenen op de beste service, scherpe prijzen en gemakkelijk te gebruiken kassa’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vandaag nog contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden. Wilt u direct een bakkerij kassasysteem kopen of leasen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen