Algemene POS software

Een goede start met Startup!

Een goede start met Startup!Checkout system

Onze Startup software is speciaal ontwikkeld zodat deze in bijna elke onderneming gebruikt kan worden.
Elk van onze software heeft geïntegreerde modules.
Zo heeft Startup bijvoorbeeld geen weegschaal integratie en  Success wél.

Weet u niet welke kassasoftware bij uw onderneming past? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Onze verschillende kassasoftware zijn allemaal met extra en aparte modules ontwikkeld, zodat elke onderneming er gebruik van kan maken.

- Kasboek

- Rapportages

- Happy Hour

- Klantenmanagement

- Aanbetaling

- Backoffice

- Personeelmanagement

- Snelverkoop

- Caller ID

- Take-away

Offerte aanvragen
Gebruiksvriendelijkheid

Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening houdt in dat u het systeem zonder al te veel moeite kunt bedienen. Onze software is zo ontwikkeld dat jong en oud er zonder problemen gebruik van kan maken. Doordat u zelf de kleuren van het menu kunt kiezen, wordt het u nog makkelijker gemaakt.

Intuïtieve bedieningCheckout system
Express orders

Express bestellingen

Deze module is gemaakt voor ondernemingen met meerdere bonprinters.
Stel dat er een bestelling wordt geplaatst met één pizza Margherita en één Coca-Cola, dan wordt de bon van de Pizza Margherita naar de keuken gestuurd en de bon van het drankje naar de bar. Dit houdt dus in dat u zelf kunt kiezen welke producten naar welke locatie moeten gaan, zodat de bestelling/order kan worden klaargemaakt.

PersoneelmanagementCheckout system
Management

Personeelmanagement

Onze kassasoftware geeft u ook de mogelijkheid om te zien welke medewerker wat heeft verkocht. Daarnaast wordt elke actie met de klant opgeslagen, zodat dit makkelijk kan worden nagekeken. Ook beschikt onze software over een in- en uitkloksysteem. Uw personeel kan zonder problemen via de kassa in- en uitklokken. Alle gewerkte uren worden vervolgens netjes per werknemers opgeslagen. Deze gegevens kunt u printen of exporteren naar Excel voor uw administratie.

Checkout system
Filialen

Vestigingsmanagement

Stel dat u twee vestigingen met in totaal zes kassa’s heeft, dan kunt u door middel van onze systeem van een afstand checken hoeveel omzet/winst er gedraaid wordt in uw onderneming.

U heeft niet alleen toegang tot de omzet of winst, maar tot bijna alle functies! Zo ook het voorraadbeheer bijvoorbeeld. U kunt op afstand gemakkelijk uw voorraad bekijken.
VerstigingsmanagerCheckout system

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen
VoorraadbeheerCheckout system
Stock management

Voorraadbeheer

In onze kassasoftware is het ook mogelijk om uw voorraad bij te houden.

Zodra de pakbon met 100 Coca-Cola is geleverd, dan kunt u dit gemakkelijk scannen of de barcode invoeren zodat het systeem de levering herkent. Vervolgens kunt u eenvoudig bij elke verkoop van het product de voorraad bijhouden. Zo heeft u altijd zicht op wat er nog eventueel bijbesteld moet worden.