Kassasysteem voor uw restaurant

Restaurant kassasysteem

Handterminal en plattegrond integratieCheckout system

Handterminal en plattegrond integratie

NuKassa heeft de meest gebruiksvriendelijke kassasoftware voor uw restaurant. Bespaar tijd en geld op uw personeel door ons handterminal systeem te gebruiken voor uw restaurant.
Restaurant koppelingenCheckout system

Restaurant koppelingen

Onze koppelingen zorgen ervoor dat u tijd én geld bespaart. Wij bieden verschillende koppelingen voor uw restaurant.
Gebruiksvriendelijk kassasysteemCheckout system

Gebruiksvriendelijk kassasysteem

NuKassa maakt gebruik van de juiste software, waardoor problemen in uw restaurant voorkomen worden.
Bezoek aan uw restaurant?Checkout system

Bezoek aan uw restaurant?

Heeft u liever dat een van onze vertegenwoordigers langskomt bij uw restaurant om u te adviseren over onze kassasystemen? Neem dan contact met ons op.
Uw ideale restaurant kassasysteemCheckout system
Oplossing voor uw restaurant

Uw ideale restaurant kassasysteem

- Makkelijk en snel afrekenen met uw restaurant klanten

- Geïntegreerde pinkoppeling

- Geïntegreerde weegschaalkoppeling

- Voorraadbeheer

- Eenvoudig producten toevoegen

- Volledig financieel overzicht

- In- en uitkloksysteem voor uw medewerkers

Een restaurant kassasysteem moet voor u kunnen werken

Een restaurant kassasysteem is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Zeker in horecagelegenheden is de kassa een asset in het bedrijf. Waar een kassa in veel winkels alleen de betalingen moet registreren, moet een restaurant kassasysteem meer kunnen doen. Zo moeten de bestellingen naar de keuken verstuurd worden. Ook moeten klanten aanpassingen kunnen doen op de gerechten. En het is minstens zo belangrijk dat uw medewerkers de tafels uit kunnen lezen. En aan kunnen passen!

Als ervaren partner op het gebied van kassasystemen, weten we dat u meer verlangt van uw kassasysteem dan alleen een ‘betaalapparaat’. Daarom hebben we altijd oplossingen op maat zodat we aan al uw specifieke eisen kunnen voldoen. Wat denkt u bijvoorbeeld van 24/7 support, zodat u altijd verder kunt? Of het uit kunnen lezen van uw kassasysteem op afstand zodat u altijd weet wat er speelt in uw restaurant?

Een kassasysteem op maat is belangrijk; maar is het betaalbaar?

Wanneer u op zoek bent naar een kassasysteem voor uw restaurant, dan heeft u waarschijnlijk al het een en ander aan opties overwogen. Heeft u veel eisen – zoals gebruikelijk is in de horeca – dan wordt dat weerspiegeld in de prijs.

Tenzij u voor ons kiest. Wilt u direct een kwalitatief systeem, maar wilt u niet direct het volledige bedrag investeren? Dan kiest u gewoon voor een leaseovereenkomst door een kassasysteem te leasen. U heeft dan direct een kwalitatief restaurant kassasysteem en u spreidt de kosten over meerdere maanden, zodat het direct mogelijk is.

Vandaag al een kassa kiezen

Bent u met spoed op zoek naar een restaurant kassasysteem en wilt u zeker weten dat u een goed systeem in uw restaurant krijgt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij hebben alle hardware en software om direct oplossingen op maat te bieden voor elke eetgelegenheid; en we staan altijd voor u klaar wanneer u vragen of problemen heeft met onze kassa’s.

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanvragen